Handboeken bij de cursussen

De handboeken werden geschreven door de docent en zijn uitgegeven bij iWitnessMedia. Ze zijn de perfecte aanvulling bij onze online cursussen.
Handboek

Digitale Fotografie 1: Basistechnieken

Dit boek is zowel geschikt voor wie al een digitale camera heeft aangeschaft en graag meer over de mogelijkheden ervan wil leren, als voor hen die nog overwegen om over te stappen naar digitaal fotograferen. We vertellen je welke opties belangrijk zijn bij de keuze van een digitaal fototoestel. Daarna bekijken we hoe zo'n camera werkt, welke de basisinstellingen zijn en waar je moet op letten bij elke opname.

Bezoek handboeken.be en doorblader gratis de eerste vier thema's uit het boek:

Handboek

Digitale Fotografie 2: Creatief met licht

Veel van de technieken en camera-opties die we in dit boek bespreken, zijn zowel van toepassing op een compactcamera als op een camera met verwisselbaar objectief. In het boek komen diverse onderwerpen aan bod, zoals portret-, product- en landschapsfotografie, HDR (foto's met hoog dynamisch bereik) en macrofotografie. Je leert fotograferen met flitslicht en maakt kennis met nuttige accessoires zoals filters.

Bezoek handboeken.be en doorblader gratis de eerste drie thema's uit het boek:

Handboek

Het Adobe Lightroom Classic handboek

In dit boek komen de onderdelen en mogelijkheden van Adobe Lightroom Classic aan bod, die kunnen helpen om het beste uit jouw foto's te halen. In praktische thema's leer je hoe je foto's onderbrengt, organiseert en bekijkt in de module Bibliotheek, ze van daaruit efficiƫnt bewerkt in de module Ontwikkelen en het resultaat exporteert naar een bestand, een fotoboek, een webgalerie of een presentatie.

Bezoek handboeken.be en doorblader gratis de eerste drie thema's uit het boek: