Leren op eigen tempo

Onze cursussen werden ontwikkeld door een ervaren docent en fotograaf. De videolessen kan je volledig op jouw eigen tempo volgen, waar en wanneer je wenst, op computer, smart-tv, tablet of smartphone.
Leren op eigen tempo Beschikbaar op laptop Beschikbaar op smartphone Handboek bij de cursus beschikbaar Fotografie of fotobewerking Leren op eigen tempo

Onze cursussen

Fotografie of fotobewerking, voor beginners en meer gevorderden...
Fotografie beginners

Fotografie 1: Basistechnieken

Boeiende en onderhoudende cursus waarin je jouw camera leert in te stellen voor de perfecte belichting, kleurweergave, scherpte en compositie. Dé ideale cursus voor beginnende fotografen.

  • 17 uitgebreide lessen
  • 7.5 uur aan videolessen in 4K kwaliteit
Fotografie gevorderden

Fotografie 2: Creatief met licht

In deze uitgebreide cursus komen tal van boeiende onderwerpen aan bod: portret, landschappen, macro, HDR en meer. Voor deze cursus is een camera met verwisselbaar objectief aangeraden.

  • 17 uitgebreide lessen
  • 19 uur aan videolessen in 4K kwaliteit
Fotobewerking beginners

Fotobewerking met Lightroom

In deze cursus leer je met Adobe Lightroom jouw foto's te organiseren in de module Bibliotheek om ze van daaruit kundig te bewerken in de module Ontwikkelen.

  • 18 uitgebreide lessen
  • 18.5 uur aan videolessen in 4K kwaliteit

Wat zeggen onze cursisten?

Jullie cursussen zijn echt de meest kwalitatieve dat ik ooit had. Geen poespas, geen eindeloze herhalingen, to the point, veel informatie op een korte periode,... Een cursus die je doet groeien in fotografie.

Evelyn H. Cursiste 'Fotografie 1'

Super reeks! Ondertussen zit ik aan video 5. Ik ga eerst de hele reeks bekijken en begin dan terug opnieuw, mét uitvoering van de opdrachten.

An W. Cursiste 'Fotografie 1'

De lessen zijn niet alleen zeer begrijpelijk maar ook op een ontspannende manier uitgelegd. Daarnaast zijn ze ook actueel wat de nieuwste techniek betreft. Maar ook de tijd van de filmrolletjes wordt niet vergeten. Gelukkig geen hoogdravende taal.

Barend D. Cursist 'Fotografie 1'

Goede duidelijke video’s om beter te kunnen fotografen met je digitale camera.

Peter-Paul L. Cursist 'Fotografie 1'

De fotografie wordt op een verstaanbare en interessante manier uitgelegd. Heel knap gemaakt !

Vincent W. Cursist 'Fotografie 1'