afleveringen

Aflevering 7
Transportmode

Aflevering 7: Transportmode

Landschapsfotografen nemen de tijd om één mooie opname te maken. Sportfotografen en paparazzi hebben soms maar enkele seconden tijd om een foto te maken. Een snelle continue opname is dan nuttig. Die kan je kiezen onder Transportmode of Ontspanstand. Verder in deze aflevering bekijken we ook de opties om de camera op afstand te bedienen via infrarood, bluetooth of WiFi.

Aflevering 9
Compositie: de Gulden snede

Aflevering 9: Compositie: de Gulden snede

In deze aflevering krijg je nog enkele algemene compositietips. Vooral het principe van de gulden snede is een interessant uitgangspunt voor mooie en evenwichtige composities in je foto's.

Digitale Fotografie 1

De eerste reeks van 17 afleveringen over fotografie zijn gebaseerd op de thema's uit het handboek 'Digitale fotografie 1: Basistechnieken' van auteur Joan Staels.

Bekijk het boek
Het Adobe Lightroom Classic handboekNIEUW

Het Adobe Lightroom Classic handboek

Van dezelfde auteur is dit boek zonet verschenen. Je leert alles over het beheren en bewerken van je foto's met het meest populaire fotobewerkingsprogramma.

Bekijk het boek

Volg ons

Volg ons op sociale netwerken en blijf op de hoogte van nieuwe afleveringen of nieuwe boeken over fotografie en fotobewerking.