Boeken

Digitale

Fotografie 1:
Basistechnieken

Ken je camera

Dit boek, waarop de afleveringen gebaseerd zijn, is zowel geschikt voor wie al een digitale camera heeft aangeschaft en graag meer over de mogelijkheden ervan wil leren, als voor hen die nog overwegen om over te stappen naar digitaal fotograferen. Je verneemt welke opties belangrijk zijn bij de keuze van een fototoestel. Daarna lees je hoe een camera werkt, welke de basisinstellingen zijn en waar je moet op letten bij elke opname. De techniek wordt geïllustreerd met veel voorbeeldfoto’s.

Maak betere foto's

Het boek beschrijft uitvoerig alle basistechnieken van de fotografie: je verneemt alles over belichting, kleuren, scherpte en scherptediepte. Er wordt ook veel belang gehecht aan compositie en je krijgt veel tips voor het fotograferen van personen, kinderen, dieren, steden, landschappen, producten en panorama’s. Kortom: je leert op korte tijd betere foto’s te maken.

Bekijk het boek

Andere boeken van Joan Staels

Nieuw:
Het Adobe Lightroom Classic handboek
Het Adobe Lightroom Classic Handboek
Digitale Fotografie 2
Creatief met licht
Digitale Fotografie 3
Speciale technieken

Wat lezers vertellen

Ik wil u complimenteren met de kwaliteit van uw boeken.

Heb mij ook ingeschreven in een basiscursus digitale fotografie maar ik moet toegeven dat uw handboeken eigenlijk veel beter zijn!

Ingrid

Dit boek
is top!

Ik heb je eerste boek gelezen, Digitale Fotografie 1 basistechnieken. Ik vind het een zeer goed boek, een openbaring. Duidelijk en correct. Proficiat. Ik heb nochtans heel wat boeken over fotografie, maar dit boek is top.

Siegfried

Prima
boeken!

Prima boeken trouwens, heb er al veel aan gehad!!

Andrea

Boeken die iedere amateurfotograaf
zou moeten lezen

Zeer overzichtelijke en goed gestructureerde boeken.

Patricia